Dl 45 Gulvlampe

Colour Mat Hvid
Dyberg Larsen udvider deres karakteristiske DL-serie med en storesøster til DL 20 og DL 31. DL 45 er en større udgave af de tidligere lamper og egner sig derfor især godt til store, åbne rum, hvor lampen gerne må udgøre et mere markant og bærende æstetisk element i indretningen.

DL-serien er designet ud fra en filosofi om, at lamper skal være mere end blot praktiske lyskilder. Lamper skal forme lyset, så det bidrager til og bliver en del af hjemmets atmosfære. På den måde er lampen ikke bare et funktionelt element, men i lige så høj grad en sanselig oplevelse.

DL 45 fås som gulvlampe, bordlampe og pendel. Lampen har et enkelt og underspillet udtryk, men er samtidig designet med en karakteristisk tredelt skærm, som sørger for en optimal lys fordeling i rummet. Uanset om den skal oplyse middagsbordet, sofahjørnet eller skrivebordet, giver DL 45 et blødt og indbydende lys, som skaber den helt rette nordiske harmoni og ro, vi stræber efter i vores hjem.


Choose
146x45x45 cmEUR 200.00

Lamps

Crayon black pendant
Crayon
EUR 80.00
Buy
Torus-white-chrome-top
Torus Pendant
EUR 200.00
Buy
Illumin Black
Illumin Black
EUR 133.00
Buy
Haipot Pendant Yang Black
Haipot pendant
EUR 133.00
Buy
When you visit dyberglarsen.com you agree that we use cookies, which we and our partners are using for functionality, statistics and marketing.
Read more