Volta Pendel

Colour Mat Sort
En elegant kombination af materialer som røget glas og mat metal giver de to nye lampeversioner karakter og gør dem til mere end bare en funktionel brugsgenstand.

POLO og VOLTA er navnene på to nye lamper i en ny serie. Med lampernes ikoniske og runde form er de skabt til at være det naturlige midtpunkt i hjemmet. Kombinationen af et mat og minimalistisk ydre sammen med et røget og lysende indre tilfører serien et moderne og karismatisk udtryk, hvor lys, form og funktion går op i en højere enhed.

Nye effekter kommer frem i lyset Formgivningen af POLO og VOLTA er inspireret af en kuppel, som er med til at give den iøjnefaldende facon, hvor der er taget udgangspunkt i kuplens hvælvede former, og hvor lysets funktion er i fokus.

Lamperne spreder et fokuseret lys, og åbningen i toppen fungerer både som et dekorativt element i sig selv men spreder også en interessant lyseffekt, der gør, at lamperne både kaster lys ned og op i rummet.

De to pendler skaber en behagelig stemning og fungerer som det naturlige midtpunkt over spisebordet eller over bordet i alrummet. En lys fremtid POLO og VOLTA er første udgivelser i en ny og større serie.

Fælles for lamperne er, at de er designet og produceret i en kvalitet, som giver dem en lang levetidChoose
25,9x29x29 cmEUR 139.95

Lamps

PineApple-Large-Black
PineApple Large Pendant
EUR 400.00
Buy
Milano tablelamp white
Milano Tablelamp
EUR 107.00
Buy
PineApple-Inbetween-White-6108
PineApple In Between Pendant White
EUR 67.00
Buy
Parma
Parma Floor Lamp
EUR 161.00
Buy
When you visit dyberglarsen.com you agree that we use cookies, which we and our partners are using for functionality, statistics and marketing.
Read more