Volta Pendel

Colour Smoked Glas & Sort stål
En elegant kombination af materialer som røget glas og mat metal giver de to nye lampeversioner karakter og gør dem til mere end bare en funktionel brugsgenstand.

POLO og VOLTA er navnene på to nye lamper i en ny serie. Med lampernes ikoniske og runde form er de skabt til at være det naturlige midtpunkt i hjemmet. Kombinationen af et mat og minimalistisk ydre sammen med et røget og lysende indre tilfører serien et moderne og karismatisk udtryk, hvor lys, form og funktion går op i en højere enhed.

Nye effekter kommer frem i lyset Formgivningen af POLO og VOLTA er inspireret af en kuppel, som er med til at give den iøjnefaldende facon, hvor der er taget udgangspunkt i kuplens hvælvede former, og hvor lysets funktion er i fokus.

Lamperne spreder et fokuseret lys, og åbningen i toppen fungerer både som et dekorativt element i sig selv men spreder også en interessant lyseffekt, der gør, at lamperne både kaster lys ned og op i rummet.

De to pendler skaber en behagelig stemning og fungerer som det naturlige midtpunkt over spisebordet eller over bordet i alrummet. En lys fremtid POLO og VOLTA er første udgivelser i en ny og større serie.

Fælles for lamperne er, at de er designet og produceret i en kvalitet, som giver dem en lang levetid


Choose
21,3x26x26 cmEUR 159.95

Lamps

polo
Polo Pendant
EUR 159.95
Buy
spin m grå
Spin Medium Pendel
EUR 80.00
Buy
DL 31 Opal Gulvlampe
DL 31 Opal Floor lampe
EUR 228.00
Buy
PineApple XS G9 Set of Pendants Black
PineApple XS G9 Set of Pendants
EUR 134.95
Buy
When you visit dyberglarsen.com you agree that we use cookies, which we and our partners are using for functionality, statistics and marketing.
Read more