Volta Pendel

Colour Smoked Glas & Sort stål
En elegant kombination af materialer som røget glas og mat metal giver de to nye lampeversioner karakter og gør dem til mere end bare en funktionel brugsgenstand.

POLO og VOLTA er navnene på to nye lamper i en ny serie. Med lampernes ikoniske og runde form er de skabt til at være det naturlige midtpunkt i hjemmet. Kombinationen af et mat og minimalistisk ydre sammen med et røget og lysende indre tilfører serien et moderne og karismatisk udtryk, hvor lys, form og funktion går op i en højere enhed.

Nye effekter kommer frem i lyset Formgivningen af POLO og VOLTA er inspireret af en kuppel, som er med til at give den iøjnefaldende facon, hvor der er taget udgangspunkt i kuplens hvælvede former, og hvor lysets funktion er i fokus.

Lamperne spreder et fokuseret lys, og åbningen i toppen fungerer både som et dekorativt element i sig selv men spreder også en interessant lyseffekt, der gør, at lamperne både kaster lys ned og op i rummet.

De to pendler skaber en behagelig stemning og fungerer som det naturlige midtpunkt over spisebordet eller over bordet i alrummet. En lys fremtid POLO og VOLTA er første udgivelser i en ny og større serie.

Fælles for lamperne er, at de er designet og produceret i en kvalitet, som giver dem en lang levetid


Choose
21,3x26x26 cmEUR 161.00

Lamps

New York
New York Grey
EUR 54.00
Buy
DL20 USB Shelf incl. Lamp
EUR 80.00
Buy
PineApple XS New Low Table Lamp White
PineApple XS G9 New Low Table Lamp
EUR 66.00
Buy
spin
Spin Pendant
EUR 66.00
Buy
When you visit dyberglarsen.com you agree that we use cookies, which we and our partners are using for functionality, statistics and marketing.
Read more